BLOG, Άρθρα

Παρουσίαση των προϊόντων ζέας (Διατηρητέα αβελτίωτη τοπική ποικιλία Triticum dicoccum Dilofos)

Ο κ. Γιώργος Αντωνόπουλος μιλάει με απλό και κατανοητό τρόπο για τα προϊόντα ζέας του αγροκτήματος μας — πώς καλλιεργούνται, τι τα κάνει τόσο ξεχωριστά και γιατί αξίζει να τα βάλουμε στο καθημερινό μας τραπέζι. Τα προϊόντα ζέας είναι μια επιστροφή σε κάτι πιο αγνό, πιο φυσικό και πιο κοντά στη γη. Γευστικά, θρεπτικά και εύπεπτα, με μοναδικά χαρακτηριστικά που τα διαφοροποιούν και τα κάνουν ξεχωριστά παγκόσμια! Τα προϊόντα ζέας του αγροκτήματος Αντωνόπουλου έχουν μελετηθεί από πολλά πανεπιστήμια της Ελλάδας όπου έχει αναδειχθεί η εξαιρετικά υψηλή τους περιεκτικότητά σε αντιοξειδωτικά-φαινόλες, σε διπλάσιες και τριπλάσιες ποσότητες από τα υπόλοιπα σιτηρά από Ευρώπη, Αμερική και Ασία και με ότι έχει καταγραφεί για τα σιτηρά στη διεθνή βιβλιογραφία τα τελευταία 20 χρόνια!

Δείτε ολόκληρο το βίντεο

Όλες οι έρευνες εδώ

Όλα τα ζέας εδώ