Η ιστορία του Αγροκτήματος

Ένα όμορφο ταξίδι στη Βιολογική καλλιέργεια που ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλλουμε με τον τρόπο μας σε ένα ποιοτικότερο τρόπο ζωής καθημερινά .

Σχετικά με εμάς

Τα αδέλφια Αντωνόπουλοι είχαν συνέχεια στο μυαλό τους την παιδική ανάμνηση των όμορφων κήπων και των χωραφιών που καλλιεργούνταν στο χωριό τους, όπου συνήθιζαν να περνάνε το χρόνο τους. Εικόνες που χαράχτηκαν πολύ έντονα στο μυαλό τους και αποτέλεσε το αρχικό κίνητρο για να ξεκινήσουν κάτι δικό τους. Κάτι υγιεινό όπως παλιά και να επιφέρει μόνο ωφέλεια στην υγεία του ανθρώπου.

Τα δύο αδέλφια άρχισαν να καλλιεργούν βιολογικά ήδη από το 1985. Προερχόμενοι από οικογένεια αγροτών ήταν εξοικειωμένοι  με την αγροτική ζωή και το φυσικό περιβάλλον.

Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κίνητρα για την ένταξη στην βιολογική γεωργία. Πολύ περισσότερο οικονομικά. Ωστόσο λοιπόν, τα αδέλφια Αντωνόπουλοι έγιναν η πρώτη επιχείρηση που πιστοποιήθηκε στην Ελλάδα ως βιολογική, με αριθμό πιστοποίησης Νο 1.

Με κόπο και αγώνα, αλλά και τόλμη και χαρά, από τότε όλα πήραν το δρόμο τους και το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ άρχισε να ανθίζει, να γίνεται ευρέως γνωστό και τα προϊόντα του να αναζητούνται σε όλη την Ελλάδα .

Εκ των πραγμάτων και μοιραία ο αγώνας για τη διάδοση της υγιεινής διατροφής του ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ πρωτοστατεί στη συλλογική προσπάθεια για την ανάπτυξη της βιολογικής γεωργίας στην Ελλάδα. Αναπόφευκτα λοιπόν θεωρήσαμε εξαρχής ηθικό μας καθήκον μας να συμμετέχουμε στην  πρώτη κινητοποίηση ενάντια των Γενετικά Τροποποιημένων Τροφίμων (GMO) στην Ελλάδα, όταν ακόμη πολύ λίγοι ένοιωθαν τον κίνδυνο να έρχεται.

Από τότε το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου συνεχίζει την πορεία του ανοδικά, το κοινό αυξάνεται και εμπιστεύεται τα προϊόντα που παράγει. Έχουν πλέον οικοδομηθεί σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και αξιοπιστίας, που διαρκώς διευρύνονται σε όλο και μεγαλύτερο κοινό καταναλωτών και καταστηματαρχών. Εμείς ως ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ σας ευχαριστούμε ολόψυχα και υποσχόμαστε να συνεχίζουμε να βάζουμε τα δυνατά μας ώστε να ικανοποιούμε στο 100% τις ανάγκες των ανθρώπων για μια πραγματικά καλύτερη ποιότητα ζωής χωρίς χημικά και κινδύνους για την ασφάλεια τη δική μας, των παιδιών μας και του περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί γενναιόδωρα!

300 +
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
160
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
33
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
40
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Κάνουμε τη διατροφή σας, μία ξεχωριστή εμπειρία!

Μοναδική Τοποθεσία

ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

Το Αγρόκτημα βρίσκεται στο Δίλοφο, στους πρόποδες του Ναρθακίου όρους στην Αρχαία Φθία και είναι επισκέψιμο.

ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Ο επισκέπτης θα ξεναγηθεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης και  θα δει τα διάφορα στάδια παραγωγής.

ΠΕΡΙΟΧΗ

Περιοχή ορεινή, μικροκλίμα, δεν είναι επιβαρυμένη με εντατικές καλλιέργειες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για τον τρόπο καλλιέργειας, για τις αρχές μας, για τα ντόπια σπόρια και τη δύναμη της  διατροφής.

Γιατί το Αγρόκτημα;

Γιατί κάποιος να επιλέξει τα προϊόντα του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου; Στο παρακάτω video παραθέτουμε 7 βασικούς λόγους.

Έχουμε μια ομάδα που δίνει τον καλύτερο της εαυτό.  Μια ομάδα που έχει στόχους, της αρέσει να εξελίσσεται και να προσπαθεί συνεχώς για το καλύτερο.

Μια ομάδα που είμαστε περήφανοι για αυτήν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είναι χαρά μας να ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η υγιεινή διατροφή. Είναι τιμή μας να μας ρωτάτε για πράγματα που έχουν να κάνουν με την καλλιέργεια των προϊόντων μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη αυτήν την κοινότητα που μας υποστηρίζει και μας εμπιστεύεται .

Δίλοφο Ναρθακίου

24910 93010

24910 23703

info@zea.gr