ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

100%  ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ  ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

5 χρυσά, 2 αργυρά,  2 χάλκινα και 1 πλατινένιο. Επιτυχία στο απόλυτο με 10 βραβεία για ισάριθμες συμμετοχές για το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Διακρίθηκαν όλα τα προϊόντα που συμμετείχαν και στους δυο διεθνείς διαγωνισμούς TASTE OLYMP AWARDS 2020 και στον MTA 2020 (MEDITERRANEAN TASTE AWARDS 2020), όπου λαμβάνουν μέρος υψηλής γαστρονομικής αξίας τρόφιμα και αξιολογούνται από καταξιωμένους σεφ και επαγγελματίες της γεύσης.

Και οι  δυο διεθνείς διοργανώσεις δημιουργούν μεθοδικά, αξιόπιστα και  αντικειμενικά σημεία αναφοράς που εγγυώνται τόσο οι αμερόληπτες διαδικασίες αξιολόγησης όσο και οι υψηλού κύρους στελέχωσης κριτικές επιτροπές. Και οι δύο διεθνείς διαγωνισμοί είναι υψηλού κύρους με ευρέως διαδεδομένα σήματα, αναγνωρισμένα από το ευρύ καταναλωτικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, σε όλες τις πολυάριθμες και πολυεπίπεδες γευστικές δοκιμές χρησιμοποιείται η «τυφλή» μέθοδος, δηλαδή η αξιολόγηση χωρίς συσκευασία και χωρίς κανένα διακριτό στοιχείο επωνυμίας.

Επί 35 χρόνια (από το 1985) το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, είναι σταθερά  προσηλωμένο στην ανάδειξη, την αναβίωση και καλλιέργεια αμιγώς τοπικών ποικιλιών επιλέγοντας να αποδείξει στην πράξη την σπουδαιότητα της ισορροπημένης υγιεινής  διατροφής, με τρόφιμα απόλυτα συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό, ως αναπόσπαστο τμήμα της αρμονικής συμβίωσης με τη Φύση.  Ακολουθώντας αυστηρά μεθόδους βιολογικής γεωργίας και εφαρμόζοντας συστήματα διαχείρισης φιλικά στο περιβάλλον σε κάθε παράλληλη πτυχή της  παραγωγικής διαδικασίας, το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ πρωτοστατεί στην δημιουργία ευρύτερων κοινωνικών συνθηκών στην Ελλάδα για αγροτική δραστηριότητα  που σέβεται και προστατεύει το οικοσύστημα.

Επί 35 χρόνια το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ κερδίζει στην κοινωνία τα σημαντικότερα βραβεία, πού είναι αδιαμφισβήτητα η αγάπη και η αποδοχή του καταναλωτή, καθημερινά.

Για πρώτη φορά λοιπόν το αγρόκτημα υποβάλλει ορισμένους μόνο από τους πολυάριθμους κωδικούς προϊόντων στους δύο αυτούς διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας.

Για το αγρόκτημα, τα 10 βραβεία είναι η αναγνώριση μιας πολύχρονης και επίμονης προσπάθειας, να συνδυάσει τη σοφία της παραδοσιακής γεωργικής φιλοσοφίας με τις επιστημονικές  τεχνικές των σύγχρονων μεθόδων οικολογικής γεωργίας, έτσι όπως  διαμορφώνονται από τα ελληνικά πανεπιστημιακά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεται.

Συγκεκριμένα :

  • Πλατινένιο Βραβείο γεύσης, PLATINUM OLYMP TASTE AWARDS 2020 για τις ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ «ΖΕΑΣ»
  • Χρυσό Βραβείο Καινοτομίας, GOLD MEDITERRANEAN TASTE AWARD 2020 για τις ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΜΟΝΟΚΟΚΚΟΥ
  • Χρυσό Βραβείο Ποιότητας, GOLD MEDITERRANEAN TASTE AWARDS 2020 για τη ΦΑΒΑ ΛΑΘΟΥΡΙΟΥ
  • Χρυσό Βραβείο Ποιότητας GOLD MEDITERRANEAN TASTE AWARDS 2020 για τις ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
  • Χρυσό Βραβείο Ποιότητας GOLD MEDITERRANEAN TASTE AWARDS 2020 για το ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΖΕΑΣ ΛΕΥΚΟ (Σιμιγδάλι)
  • Χρυσό Βραβείο Ποιότητας GOLD MEDITERRANEAN TASTE AWARDS 2020 για την ΦΑΒΑ ΦΑΚΗΣ
  • Αργυρό Βραβείο γεύσης, SILVER OLYMP TASTE AWARDS 2020 για την ΦΑΚΗ ΨΙΛΗ
  • Αργυρό Βραβείο για βιολογικά προϊόντα, SILVER MEDITERRANEAN TASTE AWARD 2020 για το ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
  • Χάλκινο Βραβείο γεύσης, BRONZE OLYMP TASTE AWARDS 2020 για το ΣΤΡΙΦΤΟ «ΖΕΑΣ» ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ
  • Χάλκινο Βραβείο γεύσης, BRONZE OLYMP TASTE AWARDS 2020 για το ΣΠΑΓΓΕΤΙ «ΖΕΑΣ» ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ

10 βραβεία, μονάκριβα εφόδια για την συνέχιση όσων μας παραδόθηκαν από τις προηγούμενες γενιές και όσων ανακαλύψαμε με συνεχή προσπάθεια και αγάπη για ό,τι κάνουμε. Επίσης, είναι και μια σημαντική αναγνώριση πως όλα όσα οραματιζόμαστε για μια παραγωγική διαδικασία, με τον Άνθρωπο στο κέντρο, γίνονται και πράξη.

Όλα τα «λαμπερά» προϊόντα από το ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ διατίθενται αποκλειστικά από επιλεγμένα παντοπωλεία και καταστήματα βιολογικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, με την χαρακτηριστική επισήμανση διάκρισης.