Το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου με έδρα το Δίλοφο Ναρθακίου, δημιουργήθηκε προκειμένου να παράγει και να μεταποιεί προϊόντα βιολογικής παραγωγής. Θα σας παρακαλούσαμε, λοιπόν, πριν περιηγηθείτε στη ιστοσελίδα μας, να συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης που εφαρμόζονται. Η χρήση και περιήγηση στην ιστοσελίδα μας συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή των όρων, καθώς και την ευθύνη για την τήρησή τους. Οι παρόντες όροι αποτελούν δεσμευτικούς κανόνες που επιβάλλει η εταιρεία μας. Τέλος, οι όροι χρήσης καθώς  είναι συμβατοί με το ισχύον Διεθνές, Ευρωπαικό και Ελληνικό δίκαιο και διέπονται από αυτά.

Πρόσβαση και περιήγηση: Ο επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου δύναται να εκφράσει τη γνώμη του και να τη μοιραστεί, μέσω της εφαρμογής ‘Like’ και ‘Share’ αντίστοιχα, αν διαθέτει λογαριασμό σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.α.. Επισημαίνεται ότι η λειτουργία των εν λόγω εφαρμογών, διέπεται αποκλειστικά από τους όρους χρήσης των αντίστοιχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Επιπρόσθετα έχει τη δυνατότητα ο χρήστης της ελεύθερης έκφρασης μέσω προσωπικών σχολίων και απόψεων, συμπεριλαμβανομένης και της έντονης κριτικής, με την προϋπόθεση ότι δεν θίγει και δεν προσβάλλει τη φήμη της εταιρείας μας ούτε και οποιονδήποτε άλλον. Η εταιρεία δεν έχει την υποχρέωση προληπτικού ελέγχου των σχολίων που αναρτώνται, όπως επίσης διατηρεί το δικαίωμα αφαίρεσης σχολίου που έχει αναρτηθεί και αντίκειται στους παρόντες όρους. Σε περίπτωση παράβασης των όρων, η εταιρία επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της. Ενημέρωση: Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, δύναται, αφού συμπληρώσει κάποια ελάχιστα προσωπικά του στοιχεία, να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) , στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, όπως επίσης και να παύσει την αποστολή τους.

Προσωπικά δεδομένα: Οι χρήστες μπορούν να περιηγούνται στην ιστοσελίδα, χωρίς να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες. Η μόνη περίπτωση που θα τους ζητηθεί συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση κ.α) είναι για την φόρμα newsletter. Σας διασφαλίζουμε ότι η χρήση προσωπικών δεδομένων στην εταιρεία μας, γίνεται μόνο για λόγους που αφορούν στην παροχή από μέρους μας υπηρεσιών και επικοινωνίας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Απαγορεύεται η χρήση τους από τρίτους ή η χορήγησή τους σε τρίτους, σεβόμενοι την τήρηση του απορρήτου και της εμπιστευτικότητας (εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπει ο Νόμος όπως η άρση απορρήτου), ενώ έπειτα από δικής σας αίτηση, διαγράφονται οριστικά. Προτεραιότητά μας αποτελεί η δική σας ασφάλεια, γι’ αυτό και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία.

Πνευματική Ιδιοκτησία: Αποκτώντας πρόσβαση στο δικτυακό μας τόπο, συνεπάγεται ότι αποδέχεσθε τους νόμους περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Το περιεχόμενό του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, εικόνες, λογότυπα, γραφικά, προϊόντα, διακριτικά σήματα κλπ) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και περιουσιακό αγαθό του “zea.gr” ή και τρίτων μερών. H εταιρεία επιφυλάσσεται να κινήσει αστικές, ποινικές και διοικητικές νομικές ενέργειες εναντίον οποιουδήποτε παραβεί αυτούς τους όρους.

Παιδιά: H επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του παιδιού είναι νόμιμη μόνο εφόσον το παιδί έχει συμπληρώσει το 16 έτος της ηλικίας του. Διαφορετικά, εάν είναι κάτω των 16 ετών, πρέπει να ζητείται η συγκατάθεση του ή έγκριση του προσώπου που έχει τη γονική μέριμνα του παιδιού, δηλαδή του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα του.

Ενημέρωση για άρθρα: Οι πληροφορίες που παρέχονται στα άρθρα του blog, έχουν μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν υποκατάστατο των ιατρικών οδηγιών, της διάγνωσης ή της θεραπείας που σας συστήνεται από τον ιατρό ή/και διατροφολόγο σας, που σας έχουν εξετάσει και σας παρακολουθούν.

Είναι ευθύνη και υποχρέωση του αναγνώστη να απευθύνει τις προσωπικές ερωτήσεις του στον γιατρό ή/και διατροφολόγο του.

Παρ’ όλα αυτά σας ενημερώνουμε ότι όλα όσα αναφέρουμε, έχουν παραπομπές σε επιστημονική βιβλιογραφία και μελέτες. Ακόμα όμως  κι αν, ή όταν δεν έχουν τέτοιες παραπομπές (για να είναι εύληπτα τα κείμενα), είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένα και είμαστε στη διάθεση τού κοινού για περαιτέρω εξειδικευμένες ερωτήσεις για αυτά τα θέματα.

Να έχετε πάντα υπ’ όψιν σας και οδηγό σας πως κανένα προϊόν ή τρόφιμο από μόνο του δεν μπορεί να υποκαταστήσει μια ισσοροπημένη υγιεινή διατροφή. Μια τέτοια διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα είδη τροφής, όπως φρούτα, λαχανικά, ψάρι, άπαχο κρέας και δημητριακά , ώστε ο οργανισμός να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα για ένα υγιή οργανισμό συστατικά.

Αυτό πού εγγυώμεθα πάνω απ’ όλα είναι ότι οι σπόροι μας είναι ντόπιες ποικιλίες, πού ιδιοπαράγουμε στο Αγρόκτημα και καλλιεργούμε σε συγκεκριμένα γεωγραφικά πλαίσια, με τις παλιές καλλιεργητικές μεθόδους και μεταποίηση. Δεν είναι ποικιλίες τού Εμπορίου, είναι παλιές Ελληνικές ποικιλίες, πού καλλιεργούνται χωρίς χημική παρέμβαση. Και αυτό δεν γίνεται τώρα, γίνεται εδώ και 40 χρόνια ανελλιπώς, από την Οικογένεια και το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου.