ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΖΕΑΣ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ (200g)
Κατηγορία: ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ-ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ
Περιγραφή
Περιγραφή
Σχετικά προϊόντα
BOYTHMA ΖΕΑΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ (200g)
Βούτημα ζέας αμυγδάλου βιολογικής γεωργίας από την διατηρητέα αβελτίωτη τοπική ποικιλία «Triticum dicoccum Dilofos» του αγροκτήματος, εγγεγραμμένη στον Εθνικό& Ευρωπαϊκό Κατάλογο Σιτηρών.
Με την υπέροχη γεύση αμυγδάλου και κανέλας, αυτό το βούτημα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας!
Συστατικά: Αλεύρι σίτου dilofos*, ελαιόλαδο* έξτρα παρθένο, ζάχαρη καρύδας*, αμύγδαλο* 8% και κανέλα*
(*Βιολογική γεωργία)
100% Χωρίς προσθήκη αλατιού!
Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους
Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος
Διατροφικά Οφέλη:
- Αντιοξειδωτική δύναμη: Πλούσιες σε πολυφαινόλες οι οποίες είναι γνωστές για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, όπως η προστασία των κυττάρων και η ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.
- Φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρουκαι βοηθούνστη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα, όταν καταναλώνονται ως μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.
- Αναζωογονητικές βιταμίνες και μέταλλα: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, φώσφορο, σελήνιο και ψευδάργυρο για ενεργειακή υποστήριξη και καλύτερο μεταβολισμό.
- Φιλικά στο πεπτικό σύστημα: Ιδανικά για καθημερινή κατανάλωση χωρίς την χωρίς την αίσθηση βάρους ή φουσκώματος. Προσφέρουν αίσθημα κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνοντας τα ιδανικά για όσους αναζητούν υγιεινές και εύπεπτες επιλογές.
- Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ): Υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε άλλο σιτάρι διεθνώς Διαβάστε την έρευνα
- Πανεπιστήμιο Πατρών: 1368 mg/Kg πολυφαινόλες στο αλεύρι ζέας με το οποίο φτιάχνουμε τα κριτσίνια ζέας → επίπεδα «φαρμακευτικού προϊόντος» Δείτε την ανάλυση
- Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Υψηλή διατροφική αξία, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με τα εμπορικά άλευρα δίκοκκου Διαβάστε την έρευνα
- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Ερευνών & Πανεπιστήμιο Πατρών: Μελέτη αναδεικνύει ότι τα δημητριακά του Αγροκτήματος είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες, και τονίζει τη σημασία τους ως μέρος μιας ισορροπημένης, μεσογειακής διατροφής Διαβάστε την έρευνα
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΖΕΑΣ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ (200g)
Βιολογικά κριτσίνια ζέας από την διατηρητέα αβελτίωτη τοπική ποικιλία «Triticum dicoccum Dilofos» του αγροκτήματος, εγγεγραμμένη στον Εθνικό & Ευρωπαϊκό Κατάλογο Σιτηρών.
Τα κριτσίνια ζέας με λιναρόσπορο συνδυάζουν την αυθεντική γεύση με τα πλούσια οφέλη της βιολογικής γεωργίας, μια φυσική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας!
Συστατικά: Αλεύρι και προζύμι σίτου dilofos*, λιναρόσπορος* 4% και αλάτι
(*Βιολογική γεωργία)
Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους
Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος
Διατροφικά Οφέλη:
- Αντιοξειδωτική δύναμη: Πλούσιες σε πολυφαινόλες οι οποίες είναι γνωστές για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, όπως η προστασία των κυττάρων και η ενίσχυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού.
- Φυτικές ίνες που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρουκαι βοηθούνστη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα, όταν καταναλώνονται ως μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.
- Αναζωογονητικές βιταμίνες και μέταλλα: βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνήσιο, φώσφορο, σελήνιο και ψευδάργυρο για ενεργειακή υποστήριξη και καλύτερο μεταβολισμό.
- Φιλικά στο πεπτικό σύστημα: Ιδανικά για καθημερινή κατανάλωση χωρίς την χωρίς την αίσθηση βάρους ή φουσκώματος. Προσφέρουν αίσθημα κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνοντας τα ιδανικά για όσους αναζητούν υγιεινές και εύπεπτες επιλογές.
- Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ): Υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιοδήποτε άλλο σιτάρι διεθνώς Διαβάστε την έρευνα
- Πανεπιστήμιο Πατρών: 1368 mg/Kg πολυφαινόλες στο αλεύρι ζέας με το οποίο φτιάχνουμε τα κριτσίνια ζέας → επίπεδα «φαρμακευτικού προϊόντος» Δείτε την ανάλυση
- Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Υψηλή διατροφική αξία, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά σε σύγκριση με τα εμπορικά άλευρα δίκοκκου Διαβάστε την έρευνα
- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Ερευνών & Πανεπιστήμιο Πατρών: Μελέτη αναδεικνύει ότι τα δημητριακά του Αγροκτήματος είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, φυσικές αντιοξειδωτικές ουσίες, και τονίζει τη σημασία τους ως μέρος μιας ισορροπημένης, μεσογειακής διατροφής Διαβάστε την έρευνα
