ΕΡΕΥΝΕΣ – ΜΕΛΕΤΕΣ
που έχουν γίνει για το Αγρόκτημα σε συνεργασία με Επιστημονικά και Πανεπιστημιακά ιδρύματα.
έρευνα ΕΚΠΑ πολυφαινόλες

Έρευνα ΕΚΠΑ

Παγκόσμια μοναδικότητα των σιτηρών μας

Τετραετής έρευνα για καρκινικούς δείκτες

Έρευνα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Πανεπιστημίου Πατρών

φαινόλες, αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά οι σπόροι και τα άλευρα

Έρευνα του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Το αλεύρι ζέας πλούσιο σε φαινόλες

Ανάλυση του Πανεπιστημίου Πατρών

Πλούσιο σε φαινόλες το αλεύρι ζέας

«παξιμάδι ζέας» με 4% χαρούπι και το παξιμάδι με 100% αλεύρι κριθαριού ολικής

Έρευνα του Πανεπιστημίου Πατρών

Δύο νέες Διατροφικές Καινοτομίες