Η δύναμη των γηγενών σπόρων
Αποθηκεύστε αυτό το βίντεο για να το ακούσουν τα παιδιά σας. Να αποκαλυφθεί αυτή η γνώση και να μην ξεχαστεί ποτέ! Γιατί αν χαθεί ο σπόρος θα χαθούμε μαζί του και εμείς.
Σήμερα θα πάμε ένα σκαλάκι πιο βαθιά στο θέμα της διατροφής. Θα φτάσουμε να μιλήσουμε για το πιο ουσιαστικό ζήτημα που είναι η επιλογή των σπόρων που καλλιεργούμε και ο τρόπος καλλιέργειας τους. Θα αναλύσουμε το θέμα της δυσανεξίας στη γλουτένη. Και αν τελικά η λύση είναι να βγάλουμε την γλουτένη από την διατροφή μας είτε έχουμε δυσανεξία ή όχι. Είναι τελικά τα σιτηρά μία υγιεινή τροφή; Γιατί ήταν παλιότερα η βάση της Μεσογειακής μας διατροφής;
Καλεσμένη είναι η Εύη Αντωνοπούλου όπου η αγάπη της για τη φύση την οδήγησε να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Γεωπονία, με ειδικότητα στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της «Κλινικής Διαιτολογίας και Διατροφολογίας». Έτσι έχοντας εργαστεί στον πρωτογενή τομέα, στη βιομηχανία τροφίμων αλλά και σε νοσοκομεία με ασθενείς άρχισε να αντιλαμβάνεται βιωματικά πλέον ότι η Υγεία είναι Ολιστική.
Καλή ακρόαση!
Δείτε τις μελέτες εδώ: