φαινόλες, αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά οι σπόροι και τα άλευρα

Πλούσιοι σε φαινόλες, αντιοξειδωτικά και μικροθρεπτικά συστατικά οι σπόροι και τα άλευρα του Αγροκτήματος Αντωνόπουλου σύμφωνα με νέα έρευνα του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εκτός από τη βιολογική καλλιέργεια, οι αρχέγονοι και ντόπιοι σπόροι σιτηρών έχουν προσελκύσει την προσοχή των επιστημόνων π...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Αναγραφή του ονόματος του προϊόντος σε Γραμμική Β στις νέες συσκευασίες των παραγόμενων ψωμιών

Αναγραφή του ονόματος του προϊόντος στη Γραμμική Β, στις νέες συσκευασίες των παραγόμενων ψωμιών

Από την αρχαιότητα, το σιτάρι και το κριθάρι αποτελούσαν τη βάση της διατροφής του ανθρώπου.  Το σιτάρι υπήρξε ο θεμέλιος λίθος γι...

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ