Πλιγούρι κοκκινιστό με φέτα

Συνταγή του σεφ Βασίλη Πατσή
Υλικά:
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1½ φλιτζάνι πλιγούρι πτισάνης
- 3 φλιτζάνια νερό
- 1 κρεμμύδι μεγάλο, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- αλάτι και πιπέρι
- 1 φλιτζάνι τοματοπολτό
Εκτέλεση:
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και προσθέτουμε τον ντοματοπολτό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν για 5 με 10 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτου με το πλιγούρι, το νερό και αφού πάρουν μια βράση κατεβάζουμε από την φωτιά. Σπάμε την φέτα σε χοντρά κομμάτια, την προσθέτουμε στο πλιγούρι και ξανασκεπάζουμε.
Αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει το πλιγούρι και σερβίρουμε.