• ΑΡΧΙΚΗ
  • Προϊoντα
  • ΣΧΕΤΙΚΑ
    • ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
    • ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ
    • ΣΗΜΕΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΙ
    • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΜΑΣ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2020
    • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2021
    • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aγρόκτημα Aντωνόπουλου Aγρόκτημα Aντωνόπουλου
Menu
Aγρόκτημα Aντωνόπουλου Aγρόκτημα Aντωνόπουλου
Ντίνκελ
Click to enlarge
Αρχική σελίδα ΣΠΟΡΟΙ-ΟΣΠΡΙΑ- ΜΠΛΙΓΟΥΡΙΑ ΝΤΙΝΚΕΛ (500g)
σίτος μαλακός
ΣΙΤΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ (500g)
Back to products
Πτισάνη
ΠΤΙΣΑΝΗ (500g)

ΝΤΙΝΚΕΛ (500g)

Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 016 Κατηγορία: ΣΠΟΡΟΙ-ΟΣΠΡΙΑ- ΜΠΛΙΓΟΥΡΙΑ
Κοινοποίηση

Σχετικά προϊόντα

Κρίθη διλόφου

ΚΡΙΘΗ ΔΙΛΟΦΟΥ

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
Σίτος σκληρός

ΣΙΤΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ (500g)

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
Μπλιγούρι πτισάνης

ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΠΤΙΣΑΝΗΣ (500g)

Μπλιγούρι πτισάνης από τοπική γηγενή ποικιλία κριθαριού βιολογικής γεωργίας Το μπλιγούρι προέρχεται από τους σπασμένους κόκκους του σπόρου του κριθαριού Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε πάνω στη συσκευασία Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Το κριθάρι (Hordeumvulgare) είναι ένα δημητριακός καρπός και αποτελεί ένα από τα πρώτα δημητριακά που καλλιέργησε ο άνθρωπος Διατροφικά οφέλη του κριθαριού
  • Οι β-γλυκάνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη διατήρησή της σε φυσιολογικά επίπεδα στα πλαίσια ενός υγιεινού και ισορροπημένου διαιτολογίου
  • Συστήνεται για τον έλεγχο και την πρόληψη του διαβήτη
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εντέρου και στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους
  • Πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, κυρίως B1 και Β3
  • Πλούσια πηγή μαγνησίου, σεληνίου, καλίου, ασβεστίου, σιδήρου, νατρίου, φωσφόρου, μαγγανίου, ψευδάργυρου και πυριτίου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία του κριθαριού πατήστε εδώ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία και οφέλη του πλιγουριού πατήστε εδώ
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
μονόκοκκο διλόφου

ΜΟΝΟΚΟΚΚΟ ΔΙΛΟΦΟΥ

Συσκευασία 500 γρ.
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
σίτος μαλακός

ΣΙΤΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ (500g)

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
φαβα κιτρινη

ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (ΑΠΟ ΛΑΘΟΥΡΙ) (500g)

Φάβα από λαθούρι τοπικής γηγενής ποικιλίας βιολογικής γεωργίας. Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε πάνω στη συσκευασία. Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Διατροφικά οφέλη
  • Πλούσια πηγή πρωτεΐνης
  • Πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
  • Πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, βοηθούν στην πρόληψη και στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του διαβήτη και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης
  • Πλούσια πηγή σιδήρου, φολικού οξέος, μαγνησίου,χαλκού, φωσφόρου και καλίου
  • Πλούσια πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β
Τip: Συνδυάστε τα όσπρια με άλλες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, όπως το σιτάρι, το κεχρί ή το φαγόπυρο αφού ο συνδυασμός αυτός δίνει ένα πιάτο με πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας .Ένας συνδυασμός ωφέλιμος για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή ή για όσους βρίσκονται σε νηστεία. ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΥΡΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ((περίπου 8 μερίδες) Χρόνος εκτέλεσης: 60min Υλικά: -500 γραμ. φάβα από λαθούρι -2 κ.σ. ελαιόλαδο -2 ξεράκρεμμύδια ολόκληρα -1 καρότο ψιλοκομμένο σε ροδέλες -2 σκελίδες σκόρδο -1 δαφνόφυλλο -1Lνερό -αλάτι -πιπέρι -κόλιανδρο Υλικά για σερβίρισμα: -ελαιόλαδο σε ποσότητα της αρεσκείας μας -1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες -κάπαρη -ρίγανη -ελιές -χυμός λεμονιού Eκτέλεση: Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τη φάβα μαζί με το νερό να βράσουν. Μόλις η φάβα φουσκώσει, τη στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι και τη ξεπλένουμε καλά. Τοποθετούμε στην κατσαρόλα το νερό, μαζί με τη φάβα, το καρότο, το σκόρδο και τα 2 ολόκληρα κρεμμύδια τα οποία έχουμε ελαφρώς χαράξει με το μαχαίρι για να βγάλουνε τη γλύκα τους. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κόλιανδρο και το δαφνόφυλλο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο και την αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά ,ώστε να μην κολλήσει, για περίπου 45 min. Ανακατεύουμε συχνά με μία κουτάλα. Η φάβα είναι έτοιμη όταν έχει πιει όλο το νερό της και  αρxίζει και κάνει πλαφασμούς. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μόλις η φάβα κρύωσει τη κάνουμε βελουτέ με ένα ραβδομπλέντερ. Τη σερβίρουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, κρεμμυδάκι, κάπαρη ,ελιές και ρίγανη Καλή σας όρεξη!    
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
ΣΙΤΟΣ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ

ΣΙΤΟΣ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΖΕΑΣ

ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΖΕΑΣ (250g)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία και οφέλη του πλιγουριού πατήστε εδώ
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δίλοφο Ναρθακίου

Τηλ.: (24910) 93010-23703

eMail: info@zea.gr

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Προϊόντα
  • Το Αγρόκτημα
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

 

 

Designed by -WonderWay. Digital Marketing Services.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Προϊoντα
  • ΣΧΕΤΙΚΑ
    • ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
    • ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ
    • ΣΗΜΕΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΙ
    • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΜΑΣ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2020
    • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2021
    • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πληκτρολογήστε εδώ αυτό που ψάχνετε
EnglishGreek