• ΑΡΧΙΚΗ
  • Προϊoντα
  • ΣΧΕΤΙΚΑ
    • ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
    • ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ
    • ΣΗΜΕΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΙ
    • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΜΑΣ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
      • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2020
      • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2021
      • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2022
    • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aγρόκτημα Aντωνόπουλου Aγρόκτημα Aντωνόπουλου
Menu
Aγρόκτημα Aντωνόπουλου Aγρόκτημα Aντωνόπουλου
ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ
Click to enlarge
Αρχική σελίδα ΣΠΟΡΟΙ-ΟΣΠΡΙΑ- ΜΠΛΙΓΟΥΡΙΑ ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ (250g)
πλιγούρι ζέας
ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΖΕΑΣ (250g)
Back to products
Ζυμαρικά ζέας λαζανάκι ολικής άλεσης
ΛΑΖΑΝΑΚΙ (400g)

ΜΠΛΙΓΟΥΡΙ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ (250g)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία και οφέλη του πλιγουριού πατήστε εδώ

 

Add to Wishlist
Κωδικός προϊόντος: 032 Κατηγορία: ΣΠΟΡΟΙ-ΟΣΠΡΙΑ- ΜΠΛΙΓΟΥΡΙΑ
Κοινοποίηση

Σχετικά προϊόντα

μονόκοκκο διλόφου

ΜΟΝΟΚΟΚΚΟ ΔΙΛΟΦΟΥ

Συσκευασία 500 γρ.
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
σίτος μαλακός

ΣΙΤΟΣ ΜΑΛΑΚΟΣ (500g)

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
Πτισάνη

ΠΤΙΣΑΝΗ (500g)

Πτισάνη από τοπική γηγενή ποικιλία κριθαριού βιολογικής γεωργίας Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε πάνω στη συσκευασία Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Το κριθάρι (Hordeumvulgare) είναι ένας δημητριακός καρπός και αποτελεί ένα από τα πρώτα δημητριακά που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Διατροφικά οφέλη του κριθαριού
  • Οι β-γλυκάνες που περιέχει βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στη διατήρησή της σε φυσιολογικά επίπεδαστα πλαίσια ενός υγιεινού και ισορροπημένου διαιτολογίου
  • Συστήνεται για τον έλεγχο και την πρόληψη του διαβήτη
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του εντέρου και στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους
  • Πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, κυρίως B1 και Β3
  • Πλούσια πηγή μαγνησίου,σεληνίου, καλίου, ασβεστίου, σιδήρου, νατρίου, φωσφόρου, μαγγανίου, ψευδάργυρουκαι πυριτίου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία του κριθαριού πατήστε εδώ Πως μπορώ να καταναλώσω την πτισάνη;
  • Σαν αντικατάστατο του ρυζιού: Βράσε το σπόρο σε νερό για περίπου 50 min
  • Μέσα σε σούπες: Δες Μανιταρόσουπα με πτισάνη συνταγή εδώ
  • Σαν ρόφημα (κριθαρόζουμο): Ένα αναζωογονητικό ρόφημα για χειμώνα και καλοκαίρι που θα σας γεμίσει ευεξία και ζωτικότητα! Δες συνταγή εδώ
  • Πρωινό ευεξίας με πτισάνη: δες πώς εδώ
 
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
φαβα κιτρινη

ΦΑΒΑ ΚΙΤΡΙΝΗ (ΑΠΟ ΛΑΘΟΥΡΙ) (500g)

Φάβα από λαθούρι τοπικής γηγενής ποικιλίας βιολογικής γεωργίας. Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε πάνω στη συσκευασία. Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Διατροφικά οφέλη
  • Πλούσια πηγή πρωτεΐνης
  • Πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
  • Πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, βοηθούν στην πρόληψη και στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του διαβήτη και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης
  • Πλούσια πηγή σιδήρου, φολικού οξέος, μαγνησίου,χαλκού, φωσφόρου και καλίου
  • Πλούσια πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β
Τip: Συνδυάστε τα όσπρια με άλλες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, όπως το σιτάρι, το κεχρί ή το φαγόπυρο αφού ο συνδυασμός αυτός δίνει ένα πιάτο με πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας .Ένας συνδυασμός ωφέλιμος για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή ή για όσους βρίσκονται σε νηστεία. ΦΑΒΑ ΑΠΟ ΛΑΘΟΥΡΙ ΒΕΛΟΥΤΕ ((περίπου 8 μερίδες) Χρόνος εκτέλεσης: 60min Υλικά: -500 γραμ. φάβα από λαθούρι -2 κ.σ. ελαιόλαδο -2 ξεράκρεμμύδια ολόκληρα -1 καρότο ψιλοκομμένο σε ροδέλες -2 σκελίδες σκόρδο -1 δαφνόφυλλο -1Lνερό -αλάτι -πιπέρι -κόλιανδρο Υλικά για σερβίρισμα: -ελαιόλαδο σε ποσότητα της αρεσκείας μας -1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες -κάπαρη -ρίγανη -ελιές -χυμός λεμονιού Eκτέλεση: Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τη φάβα μαζί με το νερό να βράσουν. Μόλις η φάβα φουσκώσει, τη στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι και τη ξεπλένουμε καλά. Τοποθετούμε στην κατσαρόλα το νερό, μαζί με τη φάβα, το καρότο, το σκόρδο και τα 2 ολόκληρα κρεμμύδια τα οποία έχουμε ελαφρώς χαράξει με το μαχαίρι για να βγάλουνε τη γλύκα τους. Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κόλιανδρο και το δαφνόφυλλο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο και την αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά ,ώστε να μην κολλήσει, για περίπου 45 min. Ανακατεύουμε συχνά με μία κουτάλα. Η φάβα είναι έτοιμη όταν έχει πιει όλο το νερό της και  αρxίζει και κάνει πλαφασμούς. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μόλις η φάβα κρύωσει τη κάνουμε βελουτέ με ένα ραβδομπλέντερ. Τη σερβίρουμε με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, κρεμμυδάκι, κάπαρη ,ελιές και ρίγανη Καλή σας όρεξη!    
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
Σουσάμι-διλόφου

ΣΟΥΣΑΜΙ (250g)

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
Φασόλια αζούκι

ΦΑΣΟΛΙ ΑΖΟΥΚΙ (500g)

Φασόλια αζούκι από τοπική γηγενή ποικιλία βιολογικής γεωργίας. Συνθήκες διατήρησης: Σε δροσερό και ξηρό μέρος Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε πάνω στη συσκευασία. Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους Διατροφικά οφέλη
  • Πλούσια πηγή φυτικής πρωτεΐνης
  • Πλούσια πηγή σύνθετων υδατανθράκων χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη
  • Πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών. Οι φυτικές ίνες συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους, βοηθούν στην πρόληψη και στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του διαβήτη και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης
  • Πλούσια πηγή σιδήρου, φολικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου και καλίου
  • Καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β
Τip: Συνδυάστε τα όσπρια με άλλες πηγές φυτικών πρωτεϊνών, όπως το σιτάρι, το κεχρί ή το φαγόπυρο αφού ο συνδυασμός αυτός δίνει ένα πιάτο με πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας.Ένας συνδυασμός ωφέλιμος για όσους ακολουθούν μια χορτοφαγική διατροφή ή για όσους βρίσκονται σε νηστεία. ΦΑΣΟΛΙΑ ΑΖΟΥΚΙ ΣΑΛΑΤΑ (περίπου 4 μερίδες) Χρόνος εκτέλεσης: 45min Υλικά: -250γραμ. φασόλιααζούκι -1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο -2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα -1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη -1 πιπεριά κόκκινηΦλωρίνης ψιλοκομμένη -1 ντομάτα ψιλοκομμένη -1 αγγουράκι ψιλοκομμένο - ½ αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια -1/4 φλ. ελαιόλαδο -Χυμό από 1/2 λεμόνι -λίγο μαϊντανό -ρίγανη -αλάτι -πιπέρι Eκτέλεση: Από την προηγούμενη ημέρα μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για 8 ώρες περίπου. Την επόμενη μέρα τα ξεπλένουμε πολύ καλά και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με πολύ νερό να βράσουν περίπου για 30-35minμέχρι να μαλακώσουν. Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας και τα αναμιγνύουμε μαζί με τα φασόλια που έχουν κρυώσεισε μία σαλατιέρα. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένομαϊντανό και τα μπαχαρικά.  Τέλος προσθέτουμε το λαδολέμονο και  τα αφήνουμε για λίγο να μαριναριστούν. Mία πολύ εύκολη, ελαφριά και νόστιμη συνταγή! Καλή σας όρεξη!
Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
ΣΙΤΟΣ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ

ΣΙΤΟΣ ΤΟΥΤΑΓΧΑΜΩΝ

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
ΣΙΚΑΛΗ (500g)

ΣΙΚΑΛΗ (500g)

Προσθήκη στο καλάθι
Γρήγορη προβολή
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δίλοφο Ναρθακίου

Τηλ.: (24910) 93010-23703

eMail: info@zea.gr

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
  • Προϊόντα
  • Το Αγρόκτημα
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία

 

 

Designed by -WonderWay. Digital Marketing Services.
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Προϊoντα
  • ΣΧΕΤΙΚΑ
    • ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ
    • ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ
    • ΣΗΜΕΙΑ-ΣΤΑΘΜΟΙ
    • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΙΤΗΡΩΝ ΜΑΣ
    • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ
      • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2020
      • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2021
      • ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΕΥΣΗΣ 2022
    • ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • BLOG
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε
EnglishGreek